2%(doi la suta) din impozitul pe venit pot face diferenta! Impreuna facem o lume mai buna!

In perioada ianuarie-mai 2016 “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” deruleaza campania “Impreuna facem o lume mai buna!”. Proiectul are ca scop declarat imbunatatirea calitatii vietii persoanelor aflate in dificultate, cat si a animalelor de companie.

Participand la campania “Impreuna facem o lume mai buna!”, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot schimba radical viata persoanelor aflate in dificultate, dar si a animalelor de companie. Astfel, persoanele fizice pot sustine proiectele prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, in timp ce persoanele juridice pot alege sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit, sume  aferente anului 2015. Redirectionarea NU presupune costuri suplimentare pentru persoanele fizice sau pentru companii, ci doar o realocare de fonduri. Directionarea se realizeaza pe baza completarii si semnarii unui formular, care va fi depus de catre reprezentantii ONG-ului la ANAF, neimplicand efort suplimentar din partea contribuabilului. Descarca acum formularul de redirectionarea a impozitului pe venit: redirectionare_2_la_suta_2016

Fondurile colectate prin intermediul campaniei “Impreuna facem o lume mai buna!” urmeaza a fi folosite pentru dezvoltarea proiectelor initiate de catre asociatie. Reamintim ca in perioada 2014-2015, prin intermediul actiunilor derulate de catre “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”, un numar de 450 caini si 120 pisici si-au gasit un camin. De asemenea, asociatia a donat peste trei tone de hrana catre animalele aflate in adaposturile de animale. Totodata, in anul 2015 “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” a lansat prima aplicatie pentru mobil dedicata iubitorilor de animale. Aplicatia poate fi downloada gratuit accesand urmatorul link: goo.gl/aOJO8F

“Prin proiectele pe care le derulam, ne dorim sa imbunatatim semnificativ viata animalelor de companie si totodata sa schimbam mentalitatea romanilor privind cresterea si educarea acestora. De asemenea ne dorim sa aducem inovatie in domeniu. Astfel, anul acesta urmeaza sa lansam prima aplicatie pentru mobil dedicata animalelor de companie. Aplicatia va facilita gasirea animalelor pierdute si va pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu animale disponibile pentru adoptie. Cu toate ca suntem un ONG nou infiintat, in primul an de activitate am reusit sa gasim stapani pentru sute de animale si am imbunatatim viata altor cateva mii. Viata fara un animal de companie poate fi traita, dar nu merita efortul!” sustine Alina Geonea, presedintele asociatiei.

Actiunile “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”  pot fi sustinute prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit in cazul persoanelor fizice, respective20% din impozitul pe profit in cazul companiilor, dar si prin donatii efectuate in contul RO68BTRLRONCRT0261398301, deschis in numele asociatiei la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani.

“Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” a luat fiinta in anul 2014, din dorinta de a imbunatati viata prietenilor nostri necuvantatori. Un aport substantial in acest proces il are societatea si mediul in care traim. De aceea, asociatia desfasoara activitati care urmaresc sa asigure cresterea, ingrijirea si protectia animalelor , precum si initierea si dezvoltarea unor actiuni si programe de sprijinire a acestora.

Persoanele care doresc sa se implice activ in actiunile asociatiei, pot adera la aceasta prin simpla completare a unui formular de adeziune. Mai multe informatii gasiti pe site-ul http://asociatia.info, pe facebook accesand http://facebook.com/petrescueromania.ro sau pe mail la adresa contact@asociatia.info. Conform legii 78/2014 voluntariatul se considera vechime in munca. Impreuna vom reusi sa dezvoltam activitati care vor asigura bunastarea animalelor de companie, precum si informarea si educarea societatii in acest sens.

“Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”: Respectam omul, protejam natura, ocrotim animalele!

Redirectioneaza acum doi la suta din impozitul pe venit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *