Despre noi

“Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale” a luat fiinta in anul 2014, din dorinta de a imbunatati viata prietenilor nostri necuvantatori. Un aport substantial in acest proces il are societatea si mediul in care traim. De aceea, asociatia desfasoara activitati care urmaresc sa asigure cresterea, ingrijirea si protectia animalelor, precum si initierea si dezvoltarea unor actiuni si programe de sprijinire a acestora. Printre cele mai importante activitati ale asociatiei, enumaram: programe de sterilizarea caini si pisivi, programe de adoptie caini si pisici, programe de educare a populatiei privind cresterea sei educarea animalelor de companie, imbunatatirea calitatii vietii animalelor aflate in adaposturi, programe de informare privind procedura de adoptie, campanii de tratare a animalelor bolnave, lobby pentru animale si mediu, campanii de recuperare a animalelor pierdute, proiecte de lege.

Prin proiectele pe care le derulam, ne dorim sa imbunatatim semnificativ viata animalelor de companie si totodata sa schimbam mentalitatea romanilor privind cresterea si educarea acestora. De asemenea ne dorim sa aducem inovatie in domeniu. Astfel, anul acesta urmeaza sa lansam prima aplicatie pentru mobil dedicata animalelor de companie. Aplicatia va facilita gasirea animalelor pierdute si va pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu animale disponibile pentru adoptie. Cu toate ca suntem un ONG nou infiintat, in primul an de activitate am reusit sa gasim stapani pentru sute de animale si am imbunatatim viata altor cateva mii. Viata fara un animal de companie poate fi traita, dar nu merita efortul!

Actiunile “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”  pot fi sustinute prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit in cazul persoanelor fizice, respective20% din impozitul pe profit in cazul companiilor, dar si prin donatii efectuate in contul RO68BTRLRONCRT0261398301, deschis in numele asociatiei la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani

 “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”: Respectam omul, protejam natura, ocrotim animalele!